EN  |  HU  |  UA  |  RU

Adatvédelmi nyilatkozat


Adatvédelmi Nyilatkozatunk a siteknowhow.com/hu által folytatott adatkezelési elveket és gyakorlatokat tartalmazza. 


1. Adatkezelő


Az adatok kezelője Fekete Imre Nándor Egyéni Vállalkozó.
Székhely/postázási cím: 02154 Kiev, Rusanivska Embankment 8. lakás: 133 Adószám: 3127525330
Kapcsolat: imre.fekete@siteknowhow.com vagy honlapomon a kapcsolat oldalról.


2. Milyen adatokat kezelünk?


Google Analytics. A honlap böngészésekor anonim módon egyedi azonosítót kapsz, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

Email-feliratkozás. A weboldalon lehetőséged van feliratkozni az email-listára. Ekkor önkéntesen hozzájárulsz alábbi adataid kezeléséhez:

  • vezetéknév;
  • keresztnév;
  • e-mail cím.

Ha az adataidat pontatlanul adod meg, azért az adatkezelő nem tud felelősséget vállalni. Az adatok tárolására csak a Mailchimp szoftervt használjuk (ennek részleteit lejjebb láthatod).


3. Miért kezeljük az adatokat?


A személyes adatok kezelésének célja

  • hogy kapcsolatot tartsunk veled;
  • hogy azonosíthassuk a feliratkozókat, és megkülönböztethessük őket egymástól;
  • hogy mérjük a felhasználók elégedettségét;
  • hogy rendszeresen hírlevelet küldhessünk olvasóinknak.

Bármely olvasó, felhasználó leiratkozni a “Leiratkozás” gomb/felirat megnyomásával tud az e-mailben, időtől függetlenül. Ettől függetlenül lehetősége van minden megküldött levélben saját adatainak további finomítására is. A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.


4. Az adatkezelés időtartama


A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek. Az általad megadott adatokat kérésed esetén 10 munkanapon belül töröljük. Ezt az igényt az imre.fekete@siteknowhow.com e-mail címen Fekete Imrének címezve jelentheted be.


5. Az adatfeldolgozók köre


A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő fér hozzá. Kivételt képez, hogy a felhasználó által leadott adatokat az email hírlevél teljesítése céljából az adatkezelő a következő félnek átadja:

Név: MailChimp c/o The Rocket Science Group, LLC
Cím: 675 Ponce De Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

Az adatkezelő ezen kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak.


6. Az adatkezelési szabályozat jogalapja


Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a imre.fekete@siteknowhow.com e-mail címen Fekete Imrétől ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a imre.fekete@siteknowhow.com e-mail címen lehet bejelenteni.


7. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények


Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy Fekete Imre Egyéni Vállalkozó a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhatsz.

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
  • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény